Kirjanpidon ja talousasioiden monipuolista osaamista Jämsästä

Ota yhteyttä!
Tilitoimistokuvake

Tili-Akka Oy tarjoaa taloudenhoidon palvelua yrityksille ja yhdistyksille. Meiltä löytyy osaamista palkanlaskentaan, kirjanpitoon, tilinpäätöksiin ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee Jämsässä, mutta palvelemme sähköisesti asiakkaita kaikkialta Suomesta.

Kattavat palvelut

Tilitoimistomme palvelee yrityksiä ja yhdistyksiä kattavasti kaikissa taloushallinnon asioissa. Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Tarvittaessa olemme tiiviisti tukena kaikissa yritystoimintasi talouteen ja toiminnan kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kirjanpito ja kirjanpidon raportit
  • tilinpäätös
  • palkanlaskenta, palkkojen ilmoitukset
  • verosuunnittelu, veroilmoitukset
  • laskutus
  • reskontra

Voi kysyä meiltä myös muista tilitoimiston palveluista! Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Taloushallinto sähköisesti Procountor-ohjelmalla

Hoidamme yrityksesi taloutta reaaliajassa Procountor-ohjelman avulla. Procountor on selaimessa toimiva taloushallinto-ohjelma, jonka avulla voimme hoitaa yrityksen kaikki talousasiat sähköisesti. Vaihtoehtoisesti käytämme ohjelmaa perinteisen paperikirjanpidon tekemiseen tilitoimiston tallennusympäristössä. Kuitit voit toimittaa sähköisesti e-Taskun kautta tai vaikka paperisena, jos niin haluat.

 

Procountor-ohjelman avulla voit hyödyntää yritystiliotetta, jolloin sinun ei tarvitse toimittaa perinteistä pankin antamaa tiliotetta meille kuukausittain. Halutessasi saat ohjelmaan omat tunnukset, joiden avulla seuraat kirjanpitoa reaaliajassa tai hoidat tiettyjä, sovittuja talousasioita itse. Omien tunnusten avulla pääset käsiksi esimerkiksi myyntilaskutukseen, ostolaskujen käsittelyyn, reskontraan, palkanlaskentaan, kirjanpitoon, yrityksen talouden seurantaan ja sähköiseen arkistointiin. Procountoriin voi luoda omat tunnukset myös palkansaajille. Tällöin palkkalaskelmien toimittamisesta työntekijöille ei aiheudu ylimääräisiä kustannuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joustavasti tarpeidesi mukaan

Palvelemme sinua joustavasti silloin, kun apua tarvitset. Toimistomme on avoinna myös sopimuksen mukaan, ja voit pitää yhteyttä kirjanpitäjiimme toivomallasi tavalla.

 

Meillä sinua palvelee aina oma, tuttu asiantuntija, joka tietää yrityksesi tai yhdistyksesi tilanteen jo etukäteen. Pidämme sinuun itsekin säännöllisesti yhteyttä, jotta pysyt perillä yrityksesi tai yhdistyksesi taloudellisesta tilanteesta.

Pyydä lisätietoja